Najnježnija zaštita od sunca za cijelu obitelj

by Anđela Sabranović

Ovog ljeta Melem nastavlja s prepoznatljivim, negujućim formulama koje hrane i štite kožu, ali i kosu od sunca. Tri nova proizvoda sve je što je vašoj koži potrebno ovog ljeta za sigurno izlaganje suncu i poprimanje prirodno brončanog tena, ali i zlatne pramenove u kosi. Ako ipak pretjerate sa sunčanjem, nova Melem After Sun uljna emulzija obogaćena aloe verom i bepantenom brzo će pružiti olakšanje, umiriti i intenzivno hidratizirati kožu. 

 

 

MELEM SUN SPF30 VODOOTPORNI LOSION U SPREJU 150 ML

 

Pruža učinkovitu zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka. Koktel prirodnih ulja masline i avokada štiti kožu od isušivanja, umiruje i hidratizira dok beta karoten i vitamin E pridonose poticanju prirodne preplanulosti. Lagana, brzoupijajuća formula sa SPF30 jednostavno se nanosi, brzo se upija i ne ostavlja bijeli, masni trag na koži.

 

MELEM SUN SPF 6 DVOFAZNO ULJE U SPREJU 150 ML

 

 

Pametna formulacija za njegu kože i kose pri izlaganju suncu. Bogata uljna faza njeguje kožu i kosu, dok ih zaštitni faktor blago štiti od UVA i UVB sunčevih zraka, uz potporu beta-karotena i vitamina E kao vrijednih sastojaka za poticanje prirodne preplanulosti kože. Lagana vodena faza osigurava optimalnu hidraciju kože i kose uz pomoć pantenola i glicerina.

 

MELEM SUN ULJNA EMULZIJA ZA NJEGU NAKON SUNČANJA 200 ML

 

Lagane, brzoupijajuće teksture, kombinacijom prirodnih emolijensa – ulja sjemenki marelice, badema te karite maslaca, obnavlja hidrolipidni sloj te ostavlja kožu hidratiziranom, obnovljenom i svileno mekom.

Obogaćena pantenolom i alantoinom, snažno potpomaže epitelizaciju kože te djeluje umirujuće i osvježavajuće nakon izlaganja suncu.

 

 

 

Nove Melem Sun proizvode potražite u drogerijama i većim trgovinama po preporučenim maloprodajnim cijenama:

MELEM SUN SPF30 89,90kn

MELEM DVOFAZNO ULJE ZA KOŽU I KOSU SA SPF6 89,90kn

MELEM AFTER SUN ULJNA EMULZIJA 49,90kn

 

 

 

Tekst i foto: Press

Možda će vam se svidjeti

Želite pratiti novosti vezane za slowliving concept?

Povremeno ćemo vam slati notifikacije sa savjetima kako živjeti bolje, zdravije i sretnije!